Om oss

Stiftelsen Lagnövallen är ägare till Antistilla AB som i sin tur bedriver Antistilla Förskola och Skola. Stiftelsens verksamhet består i huvudsak av uthyrning av lokaler och förvaltning av fastigheterna.

Om Antistilla Förskola & Skola

Läs mer om skolan och förskolan.

Antistilla förskola med utbildning och omsorg för barn från 1 års ålder upp till det år barnet fyller 6 år. Därefter har de barn som går i vår förskola förtur till placering i förskoleklass och därefter åk 1-3 i Antistilla skola.

Antistillas vision är en kropp och knopp i balans vilket genomsyrar verksamheten i både förskola och skola.

Då Antistillas ägare är en stiftelse finns inga privata vinstintressen. Om verksamheten genererar ett överskott finns det kvar för framtida bruk för det som behövs.

Rektor för förskola och skola är Liselotte Johanzon.

Antistillas styrelse består av Patrik Merup – ordförande och ledamöterna Birgitta Wallin, Linda Sjöborg Ludvigsson, Sonja Andriakena och Petronella Möller.

.

Om Stiftelsen Lagnövallen

Läs mer om Lagnövallen

Stiftelsen Lagnövallens huvudsyssla är att förvalta fastigheterna som stiftelsen äger och att hyra ut sina lokaler till Antistilla AB, gymnastik- och cheerleadingföreningar mfl. Stiftelsen är också ägare till Antistilla AB vars verksamhet består av förskola och skola. Antistilla AB har egen styrelse som ansvarar för utbildningsverksamheten.

Redan på 1960 talet fungerade Lagnövallen som en träningsgård för gymnaster och ägdes då av KFUM:s gymnastikavdelningar.

Stiftelsen styrelse består av Ancie Lind ordförande och ledamöterna Jill Sterner och Maria Sigfridsdotter.

Stiftelsen hyr också ut hallen för badmintonspel. Du kan boka en stående tid, en termin i taget.

Vårdnadshavare med barn i Antistilla förskola och skola har möjlighet att boka Gymnastikhallen och ett klassrum för barnets räkning. T.ex. för en rörelseaktivitet eller ett födelsedagskalas.

För att boka läger, badmintontid eller en rörelseaktivitet är du varmt välkommen att kontakta Josefin von walden, j.walden@antistilla.se

Lediga jobb hos oss

Just nu söker vi vikarier. Se fler lediga jobb hos oss här.

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70                                                        l.johanzon@antistilla.se      j.walden@antistilla.se