Antistilla förskola

Att balanserat använda kropp och knopp i aktivitet och vila är vår vision och utmaning.

Ställ ditt barn i kö till förskolan

Kom gärna och besök oss!
Ring 08-570 320 70 så hittar vi en tid som passar dig/er.
Kö och placering till vår förskola hanteras av Värmdö kommun.
Du använder dig av kommunens E-tjänst eller blankett.

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon, mejl eller besöka oss på vår expedition. 

Du som redan har barn i vår verksamhet kan även logga in via Schoolsoft och ta del av veckobrev, månadsnytt och annan aktuell information. Lösenord får du av administratör.

Kontakt

tf rektor
Kamilla Arlestrand

Telefon: 08-57032070
Mobil: 073-9944275
Mail: k.arlestrand@antistilla.se

Information om förskolan

Omsorg, utveckling & lärande

En utbildning för alla barn. Omsorgen skapar trygghet, välbefinnande, närhet och kommunikation och är grunden för allt lärande.

Bra att veta

Här hittar du kortfattad information om ägarförhållande, öppettider, introduktion, måltider, inflytande och klagomålshantering.

Styrdokument & Kvalitetsverktyg

För att säkerställa att vi erbjuder barnen vad de har rätt till enligt förskolans läroplan använder vi oss av styrdokument och kvalitetsverktyg.

Medarbetare

I förskolan arbetar barnskötare och förskollärare. Rektor leder verksamheten i nära samarbetet med förskolans pedagoger.

Vår historia

Redan 1987 började vår resa på Gnetabo och då med 17 barn. På den tiden var namnet föräldrakooperativet Toivo och verksamheten hade initierats av boende i närområdet.

Traditioner

Traditioner bygger gemenskap och vikänsla. Något som både barn och vuxna ser fram emot och längtar till! En guldkant på vardagen!

Våra enheter

Ängen

På Ängen läggs grunden till ett livslångt lustfyllt lärande för förskolans yngsta barn i en trygg och inspirerande miljö.

Vallen

På Vallen fortsätter lärandet och vi ger barnen möjlighet till nya lekfulla utmaningar för både kropp och knopp!

Rektor har ordet

Hej!

Nu har åter en hösttermin startat. Vardagens trygga lunk börjar att ta vid och rutiner komma till ro. Vår vackra förskola och skola sjuder av liv och vi har ett nytt spännande läsår framför oss!

När jag blickar ut över Antistilla väcks en känsla av glädje och tacksamhet, tacksamhet över att få verka på en plats där alla barn och elever möter en undervisning där hela människan tas i anspråk, en plats där knopp och knopp tillåts att få vara i balans.

Varmt välkomna till Antistilla!

Scroll to Top